Martin Dijkshoorn

Operationeel manager

Regresloket_loket_MartinDijkshoorn

Ik ben Martin Dijkshoorn. Sinds 1998 ben ik werkzaam bij BSA en nu ook voor het Regresloket. Ik ben begonnen als schaderegelaar en hierbij heb ik mij ook beziggehouden met het regres. Als operationeel manager heb ik nu een meer begeleidende en coördinerende rol voor zowel het team als onze opdrachtgevers alsook het overleg met verzekeraars.

Wij plegen voor zo'n 800 publieke en private werkgevers regres. Naast loonschade verhalen wij bijvoorbeeld ook re-integratiekosten en - als de werkgever eigenrisicodrager is - ook het eigen risico WGA.

Voor veel werkgevers is het verhalen van (loon)schade helaas nog steeds een redelijk onbekend begrip. En onbekend maakt vaak onterecht onbemind. Misschien is dit omdat men denkt dat het plegen van regres ingewikkeld en duur is of veel tijd kost. Maar het tegendeel is waar. Wij ontzorgen de werkgevers tijdens dit proces en helpen hen de schade neer te leggen waar deze thuishoort. Het geld dat het regres de werkgever vervolgens oplevert, kan bovendien worden gebruikt als middel om het verzuimbeleid nader vorm te geven of als extra mogelijkheid om de re-integratie van werknemers verder op gang te helpen.

Naast mijn werk hou ik van uit eten gaan en sporten, zowel het actief beoefenen ervan als het volgen van wedstrijden. Daarnaast ben ik ook een trotse vader en in het weekend zit ik dus niet vaak stil.