Over het Regresloket

Het Regresloket is een initiatief van BSA, een juridische dienstverlener die haar diensten aanbiedt aan ruim 1000 gemeenten, verzekeraars en werkgevers in diverse branches. Onze opdrachtgevers kiezen ons niet alleen omdat we goed werk leveren maar vooral ook om de manier waarop we werken. We reageren snel op vragen en verzoeken en denken altijd vanuit het belang van onze klanten. Onze klanten waarderen ons omdat we doen wat we beloven, deskundig advies geven, meedenken en proactief communiceren.

BSA

BSA_logo_RGB

Het Regresloket is een initiatief van BSA. Sinds BSA in 1956 startte als schadeafdeling bij het Ministerie van Financiën groeide het uit tot een zelfstandige organisatie die juridische diensten biedt aan werkgevers rond het thema aansprakelijkheid en verzuim.

BSA is een juridische dienstverlener voor vele werkgevers in diverse branches. Daarnaast is het gespecialiseerd in de uitvoering van administraties van derden. Ook voert het opdrachten uit voor het Rijk en het Instituut Asbestslachtoffers.

Naar de BSA-website

Het Regresloket is dé specialist waaraan u uw regreszaken kunt uitbesteden. Door onze specialisten en het vertrouwen dat zij hebben opgebouwd is de drempel laag. U heeft nauwelijks omkijken naar uw zaak. U levert de documenten aan en het Regresloket doet de rest. Als u dat wilt, houden wij u zelfs op de hoogte van de voortgang.

Het Regresloket:

  • informeert u als klant.
  • reageert snel waardoor u altijd snel een antwoord heeft.
  • verhaalt ook re-integratiekosten. Dit zijn standaardbedragen die we per week voor u kunnen verhalen.