Sacha Goudswaard-Lackner

Schaderegelaar

Regresloket_loket_SachaGoudswaard-Lackner

Mijn naam is Sacha Goudswaard-Lackner. Ik woon samen met mijn man en tienerzoon en -dochter in Rijswijk. In het weekend ben ik graag te vinden langs de lijn van hockeyclub RHC waar ik jarenlang coach en teammanager van de jeugdteams was. Verder ben ik dol op (verre) reizen. Vooral Indonesië - waar mijn roots liggen - vond ik een fantastisch land. Maar ook in Oostenrijk en Italië kom ik graag.

Na mijn middelbare school werkte ik bij Binnenlandse Zaken op de afdeling Pensioen en Wachtgeld. Dit is later overgegaan in het UWV. Na het UWV heb ik nog vijf jaar gewerkt voor Loyalis waar ik intern een pensioenopleiding heb gevolgd. Sinds 2012 ben ik in dienst bij BSA Schaderegeling en vanaf 2022 bij het Regresloket.

Ik vind het prettig om bij het Regresloket te werken omdat er bij het Regresloket een dienstverlenende sfeer hangt. De klant staat bij het Regresloket echt centraal. Verder zijn het verhalen waar een werkgever recht op heeft en discussies aangaan met de tegenpartij andere aspecten van het werk die mij aanspreken.

Als je na een langdurige discussie met de tegenpartij over medische causaliteit toch nog een mooi resultaat voor de klant weet te behalen, kan dat mij persoonlijk enorm veel voldoening geven.