Loonregres

  • Deskundig advies door de regresspecialisten van BSA
  • We denken met u mee
  • Levert u altijd meer op dan het kost
Een zaak melden #}

Wat is loonregres?

Als uw medewerker uitvalt door een ongeval waarvoor iemand anders aansprakelijk is, heeft dat ook gevolgen voor u als werkgever. Hetzelfde geldt voor een werknemer die niet meer op zijn werk kan komen als gevolg van een daad van agressie of geweld. U moet vervanging regelen terwijl het loon van uw medewerker gewoon doorloopt.

De kosten van dit soort gebeurtenissen kunnen voor u als werkgever enorm oplopen. Daarom is het belangrijk dat u loonschade verhaalt. De loondoorbetalings- en re-integratiekosten kunnen wij in de meeste gevallen snel en in heldere stappen voor u verhalen. We noemen dit ook wel loonregres.

Contact

Om ervoor te zorgen dat u het hele traject goed en zorgvuldig doorloopt, is het verstandig om snel contact op te nemen met het Regresloket. Wij zetten onze ruim 60 jaar ervaring op het gebied van loonregres graag in om u te helpen en te adviseren bij het verzuimtraject van uw medewerker.

Neem contact op #}

Kosten

Voor reguliere opdrachtgevers – met name werkgevers en gemeenten – werken wij op basis van een staffel met no-cure-no-pay. Het verhalen van loonschade levert u altijd meer op dan het kost.